2024-03-07
今日夜晚去咗呢間喺屯門虹橋嘅頂立拉麵🍜❤️舖頭面積唔算大 係小店嘅感覺🫶🏻一坐低店員已經同我哋介紹餐廳嘅咖啡、拉麵同埋甜品🥰比我嘅感覺係餐廳對於每一個環節都好用心 每一款嘅咖啡、拉麵湯底同甜品嘅用料店員都會仔細咁樣喺上台之前介紹🥹首先係冷萃咖啡 平時我唔係特別鍾意飲咖啡 但係呢一款入口好清淳 唔係苦味,而係回甘嘅感覺😳入口之後仲會有水果嘅清香🥹拉麵方便我哋分別叫咗一個海蝦湯底同埋豚骨湯底😘兩款都好好味,海蝦湯底嘅蝦味好濃郁,感覺上啖啖都食緊新鮮嘅蝦😂 豚骨湯底就好香 但係唔會過分油膩 值得一讚❤️最後係甜品分別叫咗布丁同埋巴斯克蛋糕😍布丁真係要大贊 佢嘅口感比較結實 店員話因為佢哋改良加咗cream cheese充滿着蛋香😍😍😍最後我真心想講呢間餐廳真係好值得推介CP值極高🧡我覺得餐廳係非常之用心去做美食😊好值得大家去一試😳🧡