2019-02-19
本來食左好大份早餐唔太餓 ,點知爬完上山 再搵下路即刻餓番😆一入到去先發現原來呢間係一間同好多藝術家合作嘅餐廳😍😍直情好似入左art gallery 咁😍😍就連菜單都好有特式係用手畫既 🎨🎨🎨個前菜滷水鵪鶉蛋🥚好好食好開胃不過當個椒麻牛肉🐂黎到,即刻搶晒風頭😍😍😍佢用牛展黎整 🐂所以好香好淋,食完好想即刻再食第二塊😋😋家鄉小炒肉🐷感覺有啲似回鍋肉,但食落去肥而不油,滋味滿分👍👍川汁乾燒蝦球🔥隻隻蝦🦐都好新鮮好大隻,感覺有少少似潮式crossover 川式,正 !!! 好食到食晒之後要用個芝麻大餅食埋d 汁😂😂😂一滴都唔想浪費😝😝😝其實個芝麻大餅本身就好好食😋好脆好香口 呢d餅好易會好油 ,但個廚掌握得好好👍🏻👍🏻👍🏻facebook like+share 再送糖水 呢個糖水一d都唔hea!!!!係木瓜雪耳糖水,好清甜好潤 😍😍😍食完川菜🌶總係想食番d甜野🍬Perfect Ending 😚😚
個前菜滷水鵪鶉蛋🥚好好食好開胃
facebook like+share 再送糖水