我地星期日1點去食,等左5分鐘就入得。叫左以下食物:🦐雲吞撈麵 $4️⃣6️⃣呢度既名物係雲吞,有趣既係呢度無得雙拼⋯ 雲吞起碼有7粒,size偏大粒,啖啖蝦肉,幾好食😋幼麵稍為有啲簡水味,但尚可接受。撈麵配蝦子湯底,令我一度以為自己食緊蝦子麵(笑牛腩麵$3️⃣8️⃣相對失色少少🤏 牛腩有d 靭。麵底爽脆,同撈麵一樣,都有少少簡水味。聽聞用細碗係唔想湯水浸淋d麵,不過呢個價錢黎講份量較少。炸醬麵$3️⃣6️⃣隔離位食完麵唔夠喉,再叫個炸醬麵。炸醬酸酸甜甜,撈埋麵食,幾開胃。題外話,雖然小店環境比較逼,但慶幸2個人唔駛搭枱,每張枱仲set左兩邊擋版,食客可以食得安心啲👍
我地星期日1點去食,等左5分鐘就入得。叫左以下食物:

🦐雲吞撈麵 $4️⃣6️⃣