2020-12-24 50 views
其中一個朋友同我一樣,大家都好鍾意食牛腩,成日聽人講崩沙牛腩好好食!今日終於喺田記食到😋抵食又夠大碗🤩🔶崩沙牛腩河粉崩沙牛腩口感爽滑,有𡁻口😋食入口牛脂即時喺口喉爆發出嚟,油香味十足!白蘿蔔夠甜,又夠腍😋河粉條條分明,唔會一夾就散開,出色👍🏻湯底又唔會太濃,較為清甜,飲完都無口渴嘅感覺,唔怕飲得多!🔶牛三寶河粉(牛腩、牛肚、牛筋)大大碗,食材份量十足!呢碗牛腩雖然相比崩沙牛腩油脂較少,質地較結實!但依然好腍,牛味重😋牛肚夠入味,又唔會死鹹,而且質地都好腍,容易咬開👍🏻牛筋唔硬,較爽滑,食完好似食咗好多膠原蛋白入肚😂🔸油菜(菜心)只需加$8,就有一碟顏色翠綠嘅菜心,新鮮爽脆👍🏻🔸飲品只需加$6,抵飲👍🏻茶又唔會澀

🔶崩沙牛腩河粉

崩沙牛腩河粉

🔶牛三寶河粉(牛腩、牛肚、牛筋)

牛三寶河粉(牛腩、牛肚、牛筋)
牛筋唔硬,較爽滑,食完好似食咗好多膠原蛋白入肚😂

🔸油菜(菜心)
油菜(菜心)