2024-06-19
川火堂地址:銅鑼灣駱克道401-403號榮華商業大廈地下B號舖我今日要同大家分享一個超正嘅餐廳😜2人餐(手拍蒜香青瓜🥒; 經典香鍋🍲; 膠原脆皮豬手🐷; 手工紅糖糍粑🍡; 熊貓冰粉🐼; 白米飯) $238手拍蒜香青瓜🥒口感爽脆,仲有一股濃厚嘅蒜香味,真係太開胃啦!🤤經典香鍋🍲!真係一道令人難以忘懷嘅招牌菜!裡面有新鮮嘅海鮮同埋嫩滑嘅肉片,再加上香氣四溢嘅鍋底,一試就愛上!😍膠原脆皮豬手🐷!脆皮外脆內嫩,配埋啲醬汁,真係一絕,超級入味惹味,完全停唔到口!😝手工紅糖糍粑🍡煙韌嘅糯米糍粑加上濃厚嘅紅糖香味,一口咬落去,甜而不膩,熊貓冰粉🐼份量十足嘅冰粉真係一道解渴又清涼嘅甜品!仲有可愛嘅熊貓造型,真係萌到爆💕川式口水雞🍗 $72辣辣嘅口水雞真係刺激味蕾😆,雞肉嫩滑多肉,真係一啖接一啖,停唔到口😌!零度可樂🥤$15+加多寶$18零度可樂消暑解渴,加多寶就係一啖涼爽又健康嘅飲品!
地址:銅鑼灣駱克道401-403號榮華商業大廈地下B號舖
我今日要同大家分享一個超正嘅餐廳😜
川式口水雞🍗 $72
零度可樂🥤$15+加多寶$18
零度可樂消暑解渴,加多寶就係一啖涼爽又健康嘅飲品!