2023-12-16 70 views
𝒲𝑒𝓈𝓉𝑒𝓇𝓃 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒮𝓊𝓃 𝒫𝑜 𝒦𝑜𝓃𝑔門面真心低調😂經過左都冇留意😅餐廳裝潢都好有心思𝘭𝘶𝘯𝘤𝘩 𝘴𝘦𝘵 前菜可揀沙律🥗或者湯沙律菜夠新鮮磨菇湯食到磨菇粒粒,個味又夠濃🥰油漬蕃茄燒牛肉意大利飯 𝐓𝐨𝐦𝐚𝐭𝐨 𝐂𝐨𝐧𝐟𝐢𝐭 & 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐑𝐢𝐬𝐨𝐭𝐭𝐨 ($𝟗𝟐)𝘳𝘪𝘴𝘰𝘵𝘵𝘰最驚煮出黎太淋或者太硬呢度既飯淋身得黎保留到少少米尖既口感😄油漬蕃茄果種酸酸口感同個蕃茄汁超夾加左少少芝士有𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺 既感覺成個汁比個飯吸收晒!兩樣野勁𝘮𝘢𝘵𝘤𝘩😍好啱我呢𝘥鐘意重口味既人燒牛肉就錦上添花,令口感更豐富慢煮牛面肉闊條麵 𝐒𝐥𝐨𝐰-𝐂𝐨𝐨𝐤𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐤 𝐅𝐞𝐭𝐭𝐮𝐜𝐜𝐢𝐧𝐞 ($𝟖𝟐)呢個牛肉闊條麵又係另一個感覺雖然都係蕃茄汁🥫但係冇咁多芝士同配左羅白整體比較清爽麵條口感好彈牙同掛汁午餐本身有配指定飲品𝘭𝘢𝘵𝘵𝘦有拉花,飲落啡味比較出𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴𝘰 就正常發揮,主要係提提神🤣加左$𝟮𝟱 叫日式焦糖布甸 𝗝𝗮𝗽𝗮𝗻𝗲𝘀𝗲 𝗖𝗮𝗿𝗮𝗺𝗲𝗹 𝗣𝘂𝗱𝗱𝗶𝗻𝗴賣相真心正食落個布甸好滑,但焦糖味唔太出蛋味好重,有少少似森永果款雞蛋布丁🍮🤤🤤食埋繼續番

門面真心低調😂經過左都冇留意😅
餐廳裝潢都好有心思

𝘭𝘶𝘯𝘤𝘩 𝘴𝘦𝘵 前菜可揀沙律🥗或者湯
沙律菜夠新鮮
磨菇湯食到磨菇粒粒,個味又夠濃🥰

𝘳𝘪𝘴𝘰𝘵𝘵𝘰最驚煮出黎太淋或者太硬
呢度既飯淋身得黎保留到少少米尖既口感😄
油漬蕃茄果種酸酸口感同個蕃茄汁超夾
加左少少芝士有𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺 既感覺
成個汁比個飯吸收晒!兩樣野勁𝘮𝘢𝘵𝘤𝘩😍
好啱我呢𝘥鐘意重口味既人
燒牛肉就錦上添花,令口感更豐富

呢個牛肉闊條麵又係另一個感覺
雖然都係蕃茄汁🥫
但係冇咁多芝士同配左羅白整體比較清爽
麵條口感好彈牙同掛汁

午餐本身有配指定飲品
𝘭𝘢𝘵𝘵𝘦有拉花,飲落啡味比較出
𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴𝘰 就正常發揮,主要係提提神🤣

賣相真心正
食落個布甸好滑,但焦糖味唔太出
蛋味好重,有少少似森永果款雞蛋布丁🍮
🤤🤤
食埋繼續番工去