觀塘每棟工廈都有唔同類型嘅餐廳,但唔係間間都咁出色。Le Monde可以完完全全滿足你唔同嘅需要,無論係多人聚餐、情侶撐枱腳、好友摸杯底傾計,呢度嘅嘢食、飲品同環境都絕對可以符合你嘅條件,一應俱全💯今日同新認識嘅朋友見面,當然都要嚟呢度食飯啦👫🏻🍴香蒜白酒煮紐西蘭鑽石硯 $168非常欣賞呢陣強烈嘅蒜味,每粒硯都被香蒜白酒包裹住,附送嘅麵包記得要用啲沾白酒汁食,唔好嘥咗啲咁好食嘅汁💖💖🍴煙三文魚忌廉芝士牛角包$88牛角包又酥又香,一層接一層嘅酥皮有好香嘅牛油味,cream cheese同煙三文魚都俾得好多,超有份量💖💖🍹Rainbow店員推介我飲呢杯rainbow,主要係用咗 橙汁、菠蘿汁、石榴糖水、Gin去調製,味道豐富有層次,正如彩虹一樣咁精美🏳️‍🌈

今日同新認識嘅朋友見面,當然都要嚟呢度食飯啦👫🏻

🍴香蒜白酒煮紐西蘭鑽石硯 $168

🍴煙三文魚忌廉芝士牛角包$88

🍹Rainbow