唔知呢度係咪偏僻d 平日嘅夜晚入座率得一半 隨時walkin都有位 最重要係可以任坐唔限時 唔洗成日趕頭趕命咁食野 不過跟著googlemap行過嚟其實好近 到左工廠大廈行樓梯上一樓就到 好多指示一定搵到 呢度裝飾好有心思 天花有好多星星燈 好靚 每人叫左一杯特飲 一杯係士多啤梨朱古力(其實係milk shake) 另一杯叫綠寶石 (荔枝+檸檬味)叫完野食首先會有餐包 白色個醬個味道好特別 有d黑松露味 我地叫左芝士煙肉磨菇 食落去好juicy 竟然有焗田螺個隻味🤣 應該係因為佢上面d調味好似朋友唔食得太生 肉眼扒叫左7成熟 切落去都要用d力 我嫌佢個汁比得太少 我地好快食哂d汁仲叫左個意大利飯 入面有好多隻蝦好足料不過掛住食唔記得左影低 🤣 最後甜品叫左心太軟 一切就流哂d朱古力出嚟 好邪惡但好好味呀 如果個雪糕球大d就好啦呢度坐得幾舒服 適合同閨蜜嚟傾計食飯慢慢坐

呢度裝飾好有心思 天花有好多星星燈 好靚

叫完野食首先會有餐包 白色個醬個味道好特別 有d黑松露味

芝士焗磨菇

肉眼扒

心太軟

呢度坐得幾舒服 適合同閨蜜嚟傾計食飯慢慢坐
$350 (Dinner)
肉眼扒