2014-10-14
第一次去到都幾多人等位,我地兩個人都等左二十分鐘左右入到去發覺原來裏面好細,無想像甘大而服務態度方面都尚算良好,但係d野食黎得好慢,我地叫左三樣野都等左好耐下。起初想試下招牌既牛肉麵,但睇旁邊d人食,睇落去無mei特別,而且份量唔多,價錢亦都唔平,所以覺得唔抵食,之後就無叫。我地之後每人都叫左個肉燥雞排飯,起初以為無mei特別,點知一黎到嚇親,個雞排係好巨型好巨型!!!(大過豪大大ha)對一個女仔黎講食一個已經會飽到想死,更何況仲有飯同肉燥!?所以呢個雞排飯係相當抵食!!!雞排係炸得好脆,又有胡椒係面,食落都幾香口,如果你係好鍾意食炸雞既話,呢個飯絕對值得推薦!而肉燥都可以,普普通通,唔算得係好正宗好好食既肉燥。側邊仲有d小涼瓜搭配。而飲品方面,值得推薦既係紅芭樂汁,清熱解渴,而且又幫助消化,如果係食甘油膩既雞排飯既話搭一杯紅芭樂汁就再好不過了。味道酸酸甜甜的,很好喝
入到去發覺原來裏面好細,無想像甘大