2019-03-03 194 views
小編去嘅時候係放飯時間,所以等位都要等一陣。等位期間已經有店員幫我地落order,慳番d時間。未食之前見到98蚊一個鰻魚飯,其實仲有d猶疑。不過一入去未坐低,已經見到店員將啲前菜放左係枱面,等我地埋位,已經大大大加分。店內裝修都幾有特色,放咗好多日本酒同埋燈籠, 放唔到假去日本玩,都可以黎呢間居酒屋打卡。Lunch set😋前菜:麵豉湯,沙律,燉蛋😋原條成田醬炭火燒鰻魚飯 ($98 加一)店主話呢款鰻魚係佢地專登訂番黎,好足料, 亦都好厚肉。條鰻魚真係好大條,燒得幾香,唔會燒到好乾身。值得一提嘅係條鰻魚冇乜骨,所以食得好暢快。唯一可以改善嘅地方就係條鰻魚唔係超入味,同d醬汁好似分開咁, 如果鰻魚 可以入味d就100分。食完真係好滿足好飽,比較細食嘅建議share食再加其他小食。鍾意食鰻魚嘅你一定要試下。🔎味道樂居酒屋🍽長沙灣元州街498號青華閣地下C舖

Lunch set
😋前菜:麵豉湯,沙律,燉蛋
😋原條成田醬炭火燒鰻魚飯 ($98 加一)

🔎味道樂居酒屋
🍽長沙灣元州街498號青華閣地下C舖