2019-09-23 315 views
喺我嘅漢堡包店List上面,Burgeroom係頭3位;味道好、選擇多、價錢合理同埋地點夠晒方便。除咗一般嘅牛肉之外;仲有魚、海鮮、雞、鴨同埋素類。仲可以再加Topping... 有選擇困難症嘅朋友,嚟到呢度真係頭痕 。今晚我就點咗牛肉類,煙肉芝士牛肉漢堡+芝士蛋牛肉漢堡。每次嚟食當侍應放個漢堡上檯,我都會忍唔住映相;因為份量真係好浮誇。一口咬落去永遠都唔到底,牛肉厚度好夠,口感扎實而且充滿肉汁;一路食d肉汁仲會一路滴 雞蛋同牛肉一樣厚厚的,但煎得一d都唔老食漢堡又點小得佢好朋友薯條呢,叫咗芝士旋風薯條;扭扭薯條配上半浴嘅車打芝士。另外再加多個牛油果醬芝士薯條,粗薯條上面再混合幾款醬;正呀每次嚟都食唔晒,如果一個女仔食的話;單點1個漢堡已經非常足夠。

。今晚我就點咗牛肉類,煙肉芝士牛肉漢堡+芝士蛋牛肉漢堡。

雞蛋同牛肉一樣厚厚的,但煎得一d都唔老

每次嚟都食唔晒
,如果一個女仔食的話;單點1個漢堡已經非常足夠。

自家製荔枝冰茶

牛油果醬芝士薯條

芝士旋風薯條

芝士蛋牛肉漢堡

煙肉芝士牛肉漢堡
2019-09-21
$220 (Dinner)