2023-10-23
這間應該是我去過最差服務的餐廳😡星期日早上大概10:35到達餐廳用餐,10點42分用手機落單,叫了一份墨西哥雞肉卷加蘑菇炒蛋同埋一杯即磨咖啡。過了20分鐘先上了咖啡,我見隔離左右已經上哂菜,我就叫待應幫我跟進下。再等了10分鐘,叫待應再跟進仲未有,我趕住返工,叫佢幫我轉外賣,我自行去收銀埋單先。因為我在附近工作,我放下東西10分鐘後再去餐廳看看外賣得未,收銀仲係話未有。仲講話可能比咗其他人🤬🤬我的早餐已經變成午餐,我再回到工作崗位,我決定比足30分鐘佢哋整,30分鐘後再去收銀,仲未有🤬🤬🤬 我足足等咗一個鐘頭十分鐘都未拎到我個早餐。於是我要求退錢, 主任話退比我。我之後同主任反映我早餐都未食,但喺退錢過程中主任表現出毫無同理心,沒有任何解釋,過程中從來沒有說過一句唔好意思或者對唔住。👎🏻👎🏻👎🏻我以後都唔會再去D間餐廳,浪費我時間😡😡😡
我以後都唔會再去D間餐廳,浪費我時間😡😡😡