(Non-member)
2008-12-05 9 views
其實本人同朋友們係佢開業頭幾日已經幫襯個時叫左1個薯條, 魷魚圈, 足足等左40分鐘以上, 條路又窄, 企到出去馬路!催左起碼3次, 都話未有!重要當時岩岩開業, 未有咁多人知~ 唔係好多人等有個唔知係老闆定服務人員話唔好意思, 因為岩岩新開, 未運作好點知到宜家D人都重係要等咁耐! 其實我覺得可能係佢地既策略, 等人龍長D, 可以MAKE NOISE~如果屬實, 咁既經營手法其實係好有問題!無藉口話因為要新鮮定咩而解釋話唔可以整定, 因為佢流量咁快! 而且見佢都好多人手, 只係慢手慢腳!講番食物方面, 個時賣25定28一杯薯條, 忘記左, 唔知宜家幾多,一個爛鬼薯條要等咁耐, 已經覺得唔係好值, 即管睇下有幾好味, 食左之後唔覺得特別好味,其實只係薯條加左D煮過既汁, 其實自己係屋企炸薯條較汁都可能重好味, 同埋一定快過佢!係因為D人貪新鮮, (包括自己在內) 其實又真係有幾咁特別好味呢?味道係可以, 不過唔係咩特別野, 而且咁既價錢, 咁唔MAKE SENSE 既等待時間,加上咁既經營理念真係幫襯一次......都嫌多!
其實本人同朋友們係佢開業頭幾日已經幫襯

催左起碼3次, 都話未有!
重要當時岩岩開業, 未有咁多人知~ 唔係好多人等
點知到宜家D人都重係要等咁耐!
如果屬實, 咁既經營手法其實係好有問題!

而且見佢都好多人手, 只係慢手慢腳!

一個爛鬼薯條要等咁耐, 已經覺得唔係好值,

即管睇下有幾好味,
食左之後唔覺得特別好味,
其實只係薯條加左D煮過既汁, 其實自己係屋企炸薯條較汁
都可能重好味, 同埋一定快過佢!

係因為D人貪新鮮, (包括自己在內)
其實又真係有幾咁特別好味呢?
味道係可以, 不過唔係咩特別野,
而且咁既價錢, 咁唔MAKE SENSE 既等待時間,
加上咁既經營理念

真係幫襯一次......都嫌多!