2024-04-20 860 views
成餐飯感覺差到無語,專登加錢要vip房,點知間房完全無冷氣,佢地既房係喺商業大廈果邊所以平日6點後同星期六日就會冇冷氣,成29度既天氣仲要焗喺房度,冇冷氣真係氣都唞唔到, 好過份...成餐喜慶飯好難得一圍人食飯,完全搞壞晒成個氣氛,成餐飯因為太熱大家都明明好忟,大家都忍住冇出聲,所以成餐飯難得一家人一齊都冇傾計,連氣都抖唔到仲點傾計,叫佢加風扇由4點叫到夜晚8點都未加,8點再問佢先同我講原來係冇風扇要問人借。4點話比我地打麻雀又唔講d房會冇空氣,大熱天時點捱啊?永無下次, 原來星小館不嬲都比人話好差,唔怪得可以叫左4個鍾問有冇冷氣都可以冇人覆冇人理,真心好野
2024-04-20