2023-06-08 279 views
無食半年,今日經過諗唔到食咩就行左入去11點幾鐘,入去叫野食果時坐滿6,7成左右叫返平時食開既蔥油雞扒蛋飯多汁多蔥油凍檸茶結果係乜都無多過,個飯仲要係白雪雪上到來第一啖已經食到蛋殼碎,撩開個蛋白見到有塊蛋殼仔,後面第二塊蛋一樣又係好多蛋殼碎,呢度都算最垃圾就係個個白飯,直頭不知所謂就咁睇都知道係難食既,有d就一pat野,有d就係擺到乾哂水咬落會痴牙既,最好笑係仲有幾粒唔知佢點煲出來,係生既,咬出來仲係粉既,一碟飯可以幾個口感,真係好野個雞扒又係垃圾,都唔知個廚房佬點整,色就有啦,但係可以無味既凍檸檬茶全部揀正常,檸檬吉到爛哂都係飲落淡茂茂收人50幾蚊一個餐,最基本煮個白飯出來都唔食得既,你話餸難食我都仲可以撈汁食左個飯,連個飯都食唔落口,不知所謂
無食半年,今日經過諗唔到食咩就行左入去
11點幾鐘,入去叫野食果時坐滿6,7成左右
叫返平時食開既蔥油雞扒蛋飯多汁多蔥油凍檸茶
結果係乜都無多過,個飯仲要係白雪雪上到來
最垃圾就係個個白飯,直頭不知所謂
凍檸檬茶全部揀正常,檸檬吉到爛哂都係飲落淡茂茂