2017-02-15
同朋友食lunch 本身仲以為會好多人點知去到唔洗等位😱可以直入之前晚餐係中環果間食過一次,覺得食物好食,而且價錢比較合理,所以一直都想再試🙊同朋友一人叫左一個套餐我叫左個牛肉三文治餐$78 (有芝士薯條、粟米沙律、牛肉三文治同加左$5汽水轉青檸汽水) 牛肉三文治呢個真係好好味😍 餡料有甜牛肉、泡菜、白蘿蔔條、蔥粒同沙律醬個包係新鮮烘脆左個面成個包係甜味為主,但唔會太溜,因為有唔少醃過既泡菜同蘿蔔,增加左口感之外,仲可以解溜😋芝士薯條同粟米沙律芝士薯條無乜特別 但個粟米仍然咁好食😋 少少酸同少少辣,十分醒胃朋友叫左個牛肉飯拌餐$78 (有韓式辣炸雞、牛肉拌飯同可樂)圖中青檸同粟米係我個餐架😆牛肉拌飯內裡有滑蛋、紫菜、牛肉、少量青瓜絲牛肉都係甜既,同三文治既牛肉一樣味所有野拌埋一齊好好味不過分量少左啲😂韓式辣炸雞樣子好吸引 但個醬似泰式多過似韓式🤔 雖然都好食,但我食韓式炸雞多啲喎😥值得讚既係個雞啖啖肉,無骨,而且份量比想像中多呢度似韓國cafe 環境唔錯而且客人都好有手尾,食完野會自己拎番去個清潔櫃枱度分返類
點知去到唔洗等位😱可以直入
同朋友一人叫左一個套餐
芝士薯條同粟米沙律
但個粟米仍然咁好食😋 少少酸同少少辣,十分醒胃
朋友叫左個牛肉飯拌餐$78 (有韓式辣炸雞、牛肉拌飯同可樂) 圖中青檸同粟米係我個餐架😆
牛肉拌飯
牛肉都係甜既,同三文治既牛肉一樣味
所有野拌埋一齊好好味不過分量少左啲😂
韓式辣炸雞
值得讚既係個雞啖啖肉,無骨,而且份量比想像中多
呢度似韓國cafe 環境唔錯
而且客人都好有手尾,食完野會自己拎番去個清潔櫃枱度分返類