2024-07-31 1326 views
閒日熟食中心內街坊食客魚貫入場,坐滿整個檔口.貴為南區鯉魚門,除咗可以海鮮加工,亦有多款必食名物~市政大樓網紅店雖然價格高少少,但確唔係虛有其表!✨秘製一口西多($37)西多士切成大方形,大件厚身,不是一口就可完成.入口外脆內軟,而且帶空氣感,口感非常好!放耐咗亦唔會淋晒~而且將煉奶與花生醬完全融合,沾滿整件西多.有別坊間!確係名不虛傳!✨椒鹽魚蛋($50)即叫即炸,入口熱辣辣.咬落非常有彈性,爽口.加上椒鹽表面,非常惹味(一個人都可以食晒成碟🫢雖則$50得8粒)而其他炒麵,牛腩河亦唔錯.好多食客中午已叫到成枱海鮮,等我有機會下次再試試~

✨秘製一口西多($37)

✨椒鹽魚蛋($50)