2022-12-20 655 views
好耐冇去始創食嘢,想揀一間坐得舒服啲靜啲嘅地方食晏。朋友先到,所以我一到餐廳就直入擺低袋坐低剝埋褸,想點餐嘅時候,先知原來要出返門口收銀處點餐。要記住自己同朋友想食乜,真係記性差啲都唔得。我哋揀咗香濃忌廉蜆意粉($74)、煙三文魚凱撒沙律脆香鬆餅免費升級黑松露炒蛋($108),跟檸檬茶、岩鹽芝士Oreo朱古力奶茶(+$12)。鬆餅有啲韌,唔鬆脆。煙三文魚同凱撒沙律正常發揮,唔特別好。炒蛋就幾滑幾好味。意粉方面,蜆煮得夠味,意粉同個汁都OK,冇投訴。杯Oreo朱古力奶茶就真係麻麻,好甜又好鹹。可能Oreo俾我浸到林晒,好難食。整體食物一般般,冇咩服務,但因為餐廳人唔多,慢慢坐,傾吓計都可以。
煙三文魚凱撒沙律翠香鬆餅
香濃忌廉蜆意粉