2017-11-07 253 views
又一個無所事事嘅下午,就同屋企人嚟到呢一間經常光顧嘅餐廳!雖然成日都來,但每一次都唔錯,有驚喜!今次食咗招牌瑞士汁雞翼撈丁,丁麵例牌的好煙韌,滷水汁十分入味!雞翼好嫩滑!又淹得好入味!好快我哋就將呢一碗麵食晒!另外我哋仲食咗招牌瑞士汁炒牛河,分量估唔到咁多!河粉彈牙,牛肉可能雪得太耐,已經無乜牛肉味,不過滷水汁果然係招牌貨!甜甜地不錯!沙律哈的骰多士,沙律十分之開胃!蝦亦都好彈牙好大隻!多士炸得好鬆脆,麵包亦都好鬆軟,呢一個西多士唔算油膩。呢一間可以算係我哋屋企人嘅家常飯堂,食物一直保持水準,價錢又好合理,選擇範圍亦都好廣,所以我哋仍然會繼續來光顧嘅。