2022-04-20 2094 views
四季洒店自助午餐原來得過名, 食物質素有如普通放題, 淨係得個環境比較好! 龍蝦和長腳蟹完全冇味, 重點海鮮失手到咁,勁失望, 真係冇味㗎!燒牛肉竟然有腥味, 食物選擇非常少, 連普通撈好嘅沙律都沒有! 佢有鵝肝pancake, 通常要等大約20分鐘! 每人一杯haagen dazs雪糕! 今次湯類有南瓜湯和酸辣湯! 刺身我只食了兩片三文魚刺身及兩隻甜蝦就已經停手喇! 點心類就稍為正常D! 熟食真係大件事, 菜都冇條,沒有蒸魚只得細隻炸魚, 有一碟係海鮮細雜碎白汁撈淋D多士! 我都唔知食咗D咩!最後我嗌咗碗淨雲吞! 唔知係咪畀分低得滯,相片上傳唔到
唔知係咪畀分低得滯,相片上傳唔到
2022-04-20
$500 (Lunch)
  • 沒有