2014-09-27 2308 views
星期六晚食價錢好似都係148,價錢吸引,食物都唔錯!壽司款式比起其他同區放題比較少,但質素都幾好。火灸三文魚壽司既三文魚入口即溶,調味料都令到三文魚好香。花之戀壽司大大舊,蟹子都好多!刺身拼盤都好足料。我地ORDER 20件真係來足20件,刺身都好新鮮。大大塊!煙肉火局蠔即叫即火局,味道特別。但係蠔既大小都幾大差別,有D大大隻,有D就幾乎無。但好在呢款蠔可以任叫!炸物就有D失色,應該係一大批炸起,要幾多就俾幾多你。所以全部炸物都係凍既環境就真係麻麻,地方太細令到我地坐得好唔舒服。我地甘岩有坐正廚房對出,經常有人出出入入。。。。整體來講,呢間放題絕對食得過,希望下次會有更多款式!
星期六晚食價錢好似都係148,價錢吸引,食物都唔錯!

整體來講,呢間放題絕對食得過,希望下次會有更多款式!