2024-11-02
有日同friend係觀塘行行下 突然好想食米線 即刻上open rice search熱門米線 然後就見到呢間米線 我地就二話不說過到鋪頭一到店鋪 就見到門口隊伍頗長 大家都三五結伴過來食飯 當時時間已經八點鐘 但是舖頭收9點其實見到店舖咁多人排隊 都有d擔心食唔到 好彩最尾都入到去我同friend都不約而同叫左招牌花膠雞米線 同一個小食 椒鹽豆腐首先招牌花膠雞米線一上來 已經聞到濃味的花膠味 而且將花膠的鮮美與雞肉的嫩滑完美結合。米線的口感彈牙,吸附了濃郁的湯底,讓每一口都充滿了豐富的味道。湯頭清淡卻不失深度,融入了多種香料與雞骨熬煮而成,真是食到停唔到口椒鹽豆腐新鮮滾熱辣 一口落去 外層係香脆可口 而裡面則係好濃郁豆腐味 店內的環境也相當舒適,服務人員熱情周到,讓人倍感賓至如歸。整體而言,招牌花膠雞米線不僅是味蕾的享受,更是一種帶有情感的美食體驗,值得再次過來
有日同friend係觀塘行行下 突然好想食米線
即刻上open rice search熱門米線