2017-03-05 689 views
細細過daddy同mammy就帶我去呢度鋸扒 每次鐵板上咋咋聲都好興奮 我好耐冇黎喇 最近裝修完 就同左daddy 價仍然好吸引 先唔好理好唔好食 兩個人 叫左一個西冷同一個肉眼 包餐湯餐包同野飲 都係200蚊有找 而且味道可以 已經好夠 餐湯有紅有白揀 餐包又夠熱配埋牛油 性價比極高 但係如果你問我 牛扒有冇肉味肉質如何 咁既價錢真係冇得要求咁多 我會答你 食到 蒜蓉味 鐵板上到黎 超夠熱 侍應會即刻走黎問你蒜蓉定黑椒 有辣有唔辣 2款汁 任君選擇 講番肉質 我真係唔太分到肉眼同西冷 因為2款都係好夠淋 咁既價錢 唔又唔太薄 我已經覺得好okay 最後加杯飲品 完~
肉眼扒
2017-02-25