2020-12-16
weekend去左黃埔~唔來黃埔都唔知原來而家開左咁多野食🤩 我地食左一間唔錯既平價西餐廳店 @roycegarden_hongham 真係幾好食!! 我地點左:..🥘鐵板黑椒鰻魚飯賣相幾吸引,中間一大碗飯,鋪左粟米同芝士同少量蔥係面,有切左件既鰻魚,然後旁邊有一細碗醬汁俾你倒落去,一倒完就belebala咁滾呀滾,熱辣辣🔥 倒完之後記得要快D撈勻佢~ 超香!!! 食啖鰻魚,好好味啊!! 好juicy,鰻魚燒汁好夾!! 連埋溶左既芝士粟米,好正😋..🍔芝士安格斯牛漢堡又係賣相好吸引🤩 而且見到個burger係有少少打斜擺,一定係要你見到佢既超厚安格斯牛肉漢堡扒!!!!仲有面上溶左既芝士!! 好邪惡啊!旁邊有配埋薯條,都幾大份量!! burger本身仲有少量生菜同蕃茄,漢煲扒無得輸啊!!! 好好食..🍇香檳葡萄沙冰我叫左呢杯,超好味!!! 🥳 一來到,杯造型已經好掂!! 成支七喜倒插落沙冰度,要狂影相哈哈~加左香賴,成件事好正!! 所以個人認為呢杯比另一杯白桃沙冰既味道更勝一籌🤪..🍑白桃沙冰都幾多桃係裡面,而且又係成支七喜倒插落杯沙冰度! 白桃味其實幾清香~鍾意白桃既朋友可以試下!!.
🥘鐵板黑椒鰻魚飯
🍔芝士安格斯牛漢堡
🍇香檳葡萄沙冰
🍑白桃沙冰
睇返menu,D價錢都幾親民👍🏻 依家限左兩人一枱同埋禁晚市堂食,當日見到都有唔少客人趕尾班車入來食,真係值得捧場呀😌😌