2016-08-03 546 views
一班人多數唔係打邊爐就係放題,今次就係🍲‼️我地叫左個冬瓜花膠🐔翅鍋,等緊個鍋果陣,先叫個✋🏻黃瓜食,酸酸辣辣好開胃;而且夠入味,唔會得個汁有味。個冬瓜花膠🐔翅鍋既湯好好飲,完全無落味精,飲完一D都唔口渴。趁沒加其他野煮落食,飲多碗😋📛不過想食冬瓜可以提staff✂️細d冬瓜,如果唔係就會好大舊,都唔知點食好;最好煮耐少少,如果唔係好硬。❌🍣,不過不失⬆️最➡️果碟係黑豚肉🐖,極力推介👍🏻極力推介,日本黑豚肉🙆🏻好味👍🏻⬇️胡爐牛🐂拼盆由於本人唔食牛,無辦法評論好唔好食。但係擺上台,好快就無曬😂🙄食飽飽當然會點甜品,係我最愛既🍌,炸到吉列咁款。唔太喜愛煎炸野既我只係聞到好香既🍌味,食落去都唔錯。

一班人多數唔係打邊爐就係放題,今次就係🍲‼️
手拍黃瓜
三文魚刺身
🍣,不過不失⬆️
最➡️果碟係黑豚肉🐖,極力推介👍🏻
日本黑豚肉
極力推介,日本黑豚肉🙆🏻好味👍🏻

⬇️胡爐牛🐂拼盆
胡爐牛拼盤(大)

2016-08-02
手拍黃瓜