2022-10-10 176 views
瀛豐大閘蟹放題返黎啦~一聽到有就即刻帶埋屋企人過黎,好好彩冇book到都有walk in位,原來餐廳長期都好full好多人㗎,所以以大家唔好靠運氣,去之前book位先。一到左落返半打大閘蟹,即叫即蒸,公乸都有,隻隻爆膏,超鮮超好食。而且每隻足4兩重,所以都好扺食。我手腳唔快,用左一個鐘多啲就食左5隻,都幾回到本,期餘時間就食其他放題野,包括夠曬新鮮又大隻既即開生蠔,帶子包海膽刺身就好鮮甜,呢兩樣都相當高質,生蠔更加係回本之選。刺身方面有超過10款揀,強烈推介三文魚腩,赤蝦刺身勁大隻,來貨價都唔平㗎。鵝肝帶子壽司同海膽手卷都好受歡迎。熱食方面就主要食泰菜,泰式燒元貝,辣椒膏炒蜆,仲有金邊粉!食完朋友話下星期再黎呀~