2019-05-10
明明2015年講過以後都唔會再黎呢間茶木不過最近一個月都黎左兩次點解無啦啦又會黎!主要原因近來💕代言人🤣二來馬鞍山真係無咩好食食左兩次見有改善就平反一下啦!首先衛生方面好左嘅無幾年前見到咁離譜!望落去都正正常常企企理理!服務方面都比起上次黎滿意得多,都係正正常常咁啦!(雖然睇其他人食評都話麻麻,可能無期望過又無咩嘢trigger 到我,不過不失)嘢食方面都好左好多,起碼無上次黎嘅一團麵,食炸粉等等,而且味道都唔錯中上鍋最近兩次嘅第一次黎食係lunch第一次食希臘乳酪咖哩雞飯又幾好味鍋另一個係午餐滷水四拼飯,嘩!呢滷水汁又係正嘅!我平時唔鍾意食滷水都忍唔住食左好幾啖跟餐有柚子蜜就正正常常啦因為太飽同趕住返工所以無叫甜品近期第二次去就係Sunday lunch+tea !剩係記得影甜品😅本身叫蕃茄牛肉面點知落錯左香辣牛肉麵唔緊要啦其實我本身都想食🤣家人叫左另一個希臘乳酪保濕豬扒飯!呢個好好食好開胃,仲好食過上次個咖哩,不過超飽!好啦!終於試到個甜品!海鹽珍珠奶蓋岩漿蛋糕首先黎到個賣相好靚同相係一樣奶蓋珍珠同蛋糕味道都好match好好味仲有支甜筒🍦食下午茶時段只係 $58堅抵食!
不過最近一個月都黎左兩次
點解無啦啦又會黎!
主要原因近來💕代言人🤣
二來馬鞍山真係無咩好食
食左兩次見有改善就平反一下啦!
最近兩次嘅第一次黎食係lunch
第一次食希臘乳酪咖哩雞飯又幾好味鍋
跟餐有柚子蜜就正正常常啦
因為太飽同趕住返工所以無叫甜品
近期第二次去就係Sunday lunch+tea !
剩係記得影甜品😅
家人叫左另一個希臘乳酪保濕豬扒飯!
呢個好好食好開胃,仲好食過上次個咖哩,不過超飽!
好啦!終於試到個甜品!
海鹽珍珠奶蓋岩漿蛋糕
首先黎到個賣相好靚同相係一樣