2024-07-10
呢間餐廳有火鍋有小炒,勝在夠貼地,傳統湯底由$68起至到豪華級湯底$408,豐儉由人😝,有啲火鍋配料加$5就可以雙拼添👍,另外最抵嘅就係呢喥不收加一茶芥及醬油錢添,性價比高👍🤑。🫕鮑魚花膠冬瓜盅$248花膠鮑魚海參各有4件,花膠夠哂軟腍,鮑魚爽彈,海參爽滑,仲有雞件增加湯頭嘅鮮甜味,冬瓜大大件,煲到腍哂先食好正,消暑又清熱,呢款咁特別嘅湯底係要預訂㗎😝。🥢招牌手切肥牛(細)$208我哋兩個叫咗個細size嘅肥牛,份量都唔少,油花好靚,輕輕灼熟,有口感又有牛味。🥢自家手包韭菜餃拼手包芫茜粟米餃$58兩款餃都好似乒乓波咁大隻,餡料實泵泵,韮菜餃充滿濃郁韮菜香味;芫茜栗米餃嘅芫荽味都好濃並且多了粟米嘅清甜味。🥢脆鯇魚腩$78鯇魚腩夠新鮮,爽脆鮮甜,腩位唔會太多骨,啱哂我。🥢彈牙鮮蝦丸$88蝦丸爽彈鮮甜,並混入了芫茜,增添香味。🥢皇帝菜$36呢款菜非常之啱打邊爐,有種獨特嘅清香味。🍻藍妹啤酒(枝)$32火鍋配啤酒,正。餐廳有卡位及大圓檯,都好適合一大班朋友吹水或兩小口子嚟打邊爐。
🫕鮑魚花膠冬瓜盅$248
🥢招牌手切肥牛(細)$208
🥢自家手包韭菜餃拼手包芫茜粟米餃$58
🥢脆鯇魚腩$78
鯇魚腩夠新鮮,爽脆鮮甜,腩位唔會太多骨,啱哂我。
🥢彈牙鮮蝦丸$88
蝦丸爽彈鮮甜,並混入了芫茜,增添香味。
🥢皇帝菜$36
呢款菜非常之啱打邊爐,有種獨特嘅清香味。
🍻藍妹啤酒(枝)$32
火鍋配啤酒,正。