2024-12-25 212 views
平安夜難得收早可以與太太一齊去食晚餐,預祝聖誕,仔仔仲俾咗$800 sponsor我哋慶祝,去了太子酒吧,見呢間比較旺就入去試吓,職員態度幾好,一坐低就即刻送咗啲小食薯片俾我哋,太太覺得好好食,我同佢講去親酒吧呢都係免費小食,食完之後職員即刻同我哋再添一份薯片,我哋最後叫了紅酒白酒頭盤大盤同埋佢介紹嘅龍蝦湯,計落啱啱好大約$800,但最後埋單張單$908,我都不為意諗住服務費,就冇攞張單,之後同太太一路行一路計,點解會多咗$100?最後因呢次晚餐搞到我哋兩個發生拗撬,太太怪我冇check單,之後我就搭返車去酒吧攞單,睇完之後原來要收兩份薯片錢$90,我真係呆咗一下,兩杯酒只係$136而薯片要$90 ,未試過去酒吧薯片要收錢,我仲同太太講去酒吧呢啲小食係免費嘅,今次真係打了自己一巴,最後職員仲俾咗兩張好模糊到期日子嘅Coupon我哋,我驚下次幫襯食咗又話Coupon已經過期,真係有啲驚,最後試吓打電話諗住了解一下,點知兩個電話都係打唔通嘅🤔,見到好多負面食評都係關於薯片,下次想再幫襯都係要諗吓先!
2024-12-24
$400 (Dinner)
Celebration
Xmas's Eve