2004-01-02
呢間唔係first choice,但鬼叫遲訂位,d心水冇哂位,見呢間之前去過兩次都覺唔錯,於時打去呢間碰碰運氣,好彩都仲有位我地食第一輪,得兩個鐘,免強夠時間我覺得,不過平安夜到到都係咁,冇計,第一輪好早就開始,5:30食物同之前一無一樣咁滯....除左多左隻火雞...所以有d失望味道唔係話差,但就總係冇之前覺得咁好食,不過我記得個芝士焗龍蝦d肉係梅0既出去花園個bbq檔叫左條煎腸同牛扒,我叫煎肉個哥哥仔塊牛扒煎熟少少,但都仍然好生...切開入面同生冇咩分別,紅卜卜0既...梳乎里要排隊拎,真係等到我,次次出到去都0岩0岩冇哂,每次又唔可以焗得多,d人一見有就拎好多返去,冇品到死,每一轉又要等十分鐘先有,次次都撞唔0岩時間,好辛苦先拎到一個不過可以同聖誕老人影相,又有聖誕禮物,咁都開心返雖然食物再冇驚喜,但依然覺得環境好靚平安夜第一輪連埋加一,要五百一個,好容,不過都係果句,呢d日子係咁
不過可以同聖誕老人影相,又有聖誕禮物,咁都開心返
雖然食物再冇驚喜,但依然覺得環境好靚