平日兩點半去到都勁多人,要等3至4枱,好旺人流❤️‍🔥 我嗌咗雙拼+偷咗朋友🦦嘅一款餃+Share咗個煎餃嚟試下,飽到傻咗❗️🤰💛湯餃2款口味 ($46/10隻)💛栗米芝士雞肉餃 呢款好好食🤤🧀 皮薄餡靚👍🏻 好重芝士味😍 Surprised🥳 而且栗米冇乜胚芽(應該類似渣/芯嘅感覺?),有時出面食嘢會食到啲胚芽,會有少少突兀,呢款湯餃係是日最愛❤️💛菠菜豬肉餃菠菜幾香,但佢超多菜,冇乜肉嘅feel😢💛椰菜冬菇雲耳豬肉餃成舊嘢好有咬口👍🏻 但都係冇乜肉feel💛煎餃 — 韭菜豬肉餃 ($50/10隻)韭菜食落比起菠菜更香❤️‍🩹 隻餃唔會太油,佢係少少脆,唔係咬到牙崩嘅脆,亦都唔係非常香口個款🤔 我都幾鍾意呢種口感💭 我唔討厭食韭菜,但今日太飽,啲韭菜氣勁誇張😂 持續咗幾個鐘😵‍💫 💭支裝豆漿,抵飲👍🏻💭湯餃跟番茄薯仔湯🥔🍅 有少少料食下,唔會搶咗餃嘅味,但又有啖湯水飲下🥰 💭旺角舖對面街開咗間螺絲粉專門店,得罪講句勁撚臭😓 出面排隊已經聞到就死,入到間舖都仲聞到一陣陣嘅螺絲粉味🤦🏻‍♀️

💛湯餃2款口味 ($46/10隻)
栗米芝士雞肉餃

💛栗米芝士雞肉餃
菠菜豬肉餃

💛菠菜豬肉餃
菠菜幾香,但佢超多菜,冇乜肉嘅feel😢

💛椰菜冬菇雲耳豬肉餃
成舊嘢好有咬口👍🏻 但都係冇乜肉feel
煎餃 — 韭菜豬肉餃

💛煎餃 — 韭菜豬肉餃 ($50/10隻)

💭支裝豆漿,抵飲👍🏻
栗米芝士雞肉餃
菠菜豬肉餃