2021-05-07 96 views
突然好想食酸菜魚,叫外賣試下!嚟到仲係好熱辣辣,嗌咗4隻唔同味,全部跟薯粉!青胡椒酸菜生魚片: 辣得嚟唔係得死辣,食得出胡椒粒嘅香味,再加埋酸菜嘅酸,勁開胃,魚好新鮮,冇晒骨啖啖肉,高汁!金湯酸菜生魚片: 特登上網 check 咗咩係金湯,見好招牌感覺,食落感覺油過青胡椒,麻味冇咁重,但多咗其他種類嘅鹹酸菜,多咗小小酸,整體係好食嘅,中意偏酸嘅人可以試下!老壇酸菜生魚片: 呢個較失望,佢似淡化版嘅青胡椒,但冇咗胡椒味,酸菜又唔多,食落好油膩!麻辣酸菜生魚片: 睇餐牌呢個似乎係最辣嘅,但食落佢反而冇青胡椒咁辣,麻辣味好香,食落似火鍋湯底,睇落頗油膩,食就唔係好覺,整體係好食嘅,中意食麻辣火鍋一定要試!總括嚟講,酸菜魚高汁,cp value 高,經過不妨一試!

總括嚟講,酸菜魚高汁,cp value 高,經過不妨一試!
2021-05-05
Delivery
$60 (Lunch)