2024-03-07
*/最近Mavis好鍾意食壽司,但爸爸又話想食下燒物同埋肥牛,好彩搵到元朗一間正嘢😎😎😎😎可以一次過滿足晒佢哋嘅願望餐廳環境:輕鐵站落車都要行幾分鐘先到,不過地點都好容易搵👍🏻入到餐廳入面,大約有20個位左右,原來佢哋有兩層,可以上樓上坐,真係幾方便👍🏻👍🏻食物方面:壽司🍣我哋主要嗌咗火炙三文魚,食落口十分新鮮👍🏻👍🏻👍🏻而且又厚肉🤪🤪火炙大拖羅入口即融😍😍😍真係要試下和風肥牛鍋🥓好足料,勁多肥牛,啖啖肉🤩🤩🤩🤩而且配料又多,有菜有茹有豆腐,我哋加左烏冬一齊叫,岩哂幾個人一齊食👍🏻👍🏻👍🏻燒物及其他🍢我哋叫左羊架、雞翼串,仲有炸蝦天婦羅🍤羊架食落口唔會韌,燒得啱啱好👍🏻👍🏻👍🏻雞翼串佢幫我哋剪開咗燒,好細心🤩🤩炸蝦天婦羅啲蝦好大隻,唔會全部剩係得啲粉🫶🫶我哋係平日6:00嚟,去到6:30嘅時候樓下已經冇位,大家想食記得預早少少,或者可以預約咗先😎😎魚一壽司 (教育路) (元朗)元朗教育路68號兆豐樓地下7號舖
餐廳環境:
食物方面:
壽司🍣
和風肥牛鍋🥓
燒物及其他🍢
魚一壽司 (教育路) (元朗)
元朗教育路68號兆豐樓地下7號舖