2021-06-24 10 views
話說男朋友去佐敦買髮型用品,咁買完之後我哋就喺附近搵好西,咁啱我哋都想食啲惹味嘢,就入左去!見到餐牌都有啲套餐可以揀,但係我就對個海鮮粉絲特別有興趣!🍡私食套餐 HK$88私食套餐可以揀一款蒜蓉燒生蠔或辣汁小鮑魚!由於我本身真係好愛食鮑魚,但由於我唔係好食得辣,老闆好好人咁幫我將個辣汁變做蒜蓉,所以如果大家唔食得辣嘅話,都可以同老闆講聲!另外可以任揀四款串燒,而串燒我就揀咗雞腎同五花腩各兩串🤣鮑魚好軟熟好有彈性,蒜蓉味同時有好突出!雞腎都脆脆地食落好有口感!但係五花腩我略嫌肉質太薄,冇嗰種啖啖肉感覺,同埋都幾un下,所以都唔係太推薦!🍡秘醬海鮮蒜蓉粉絲 HK$58蒜味好出,同埋好有蜆既鮮味😍而食材有蟹柳,花甲,金菇,魷魚🦑,當然仲有好多好多嘅粉絲!但係都建議同事可以剪一剪,咁樣會方便啲!🍡雞中翼 HK$19雞翼太重孜然粉,冇咗雞翼本身有嘅肉質同鮮味!

見到餐牌都有啲套餐可以揀,但係我就對個海鮮粉絲特別有興趣!

🍡私食套餐 HK$88

另外可以任揀四款串燒,而串燒我就揀咗雞腎同五花腩各兩串🤣

🍡秘醬海鮮蒜蓉粉絲 HK$58

蒜味好出,同埋好有蜆既鮮味😍

🍡雞中翼 HK$19

雞翼太重孜然粉,冇咗雞翼本身有嘅肉質同鮮味!