2017-01-03 494 views
到葵涌廣場行完街最好就要醫醫肚啦.. 知道開左間新拉麵館就決定去試一試.. 雖然舖頭細細排隊o既人都唔多.. 所以就算幾肚餓都等下.. 好彩等左20分鐘到就有位.. 一碗叫左濃湯底.. 一碗叫左清湯底.. 哈哈.. 睇落都幾大分別..濃湯底好明顯見到有好多油脂粉.. 雖然好好味但對於女仔來說罪惡感非常!!!所以我都即刻轉返清湯加左栗米都係$70蚊度大眾化價錢.. 而且都幾好味.. 叉燒都軟身又唔算肥好入味.. 哈哈.. 我都忍唔住飲左半碗湯.. 不過之後要不停飲水中和返.. 最後兩個人晚餐用大眾化價錢就食到傅統的日本拉麵.. 值得一試..

濃厚半熟蛋拉麵

清湯醬油拉麵
我都忍唔住飲左半碗湯.. 不過之後要不停飲水中和返..

2016-10-15
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)
濃厚半熟蛋拉麵
清湯醬油拉麵