大蝦鐵板套餐($648):味噌湯,湯底煲得夠入味,而且最重要係熱辣辣,飲起上黎特別好飲,內裏有昆布和豆腐。比目魚,調味和燒烤既時間控制得好好,味道唔會過鹹或過淡,肉質好嫩,魚皮香脆,而且連細小既魚骨都清走晒,處理得好細心。大蝦,廚師可以將蝦殼開一個小洞,然後直接取出蝦肉而不破壞蝦殼原貌,哩下功夫一個字,講返大蝦肉質彈牙,蝦既表面燒到金黃色,加上帶點脆皮口感,令層次感豐富。安格斯牛肉,從鐵板上將一塊牛肉切成粒粒狀,方便一口一粒,燒至八成熟,牛肉唔會好“老”好難咬,加埋炸蒜片,一腍一脆互雙揮影。炒飯,飯粒炒得乾身,粒粒分明,放入左我最鐘意既蝦米仔,令個飯味道更提升。野菜,椰菜用左牛油去炒,每啖都食到濃郁牛油香味,份量都幾大碟,食完整個套餐之後其實都有d飽。
大蝦鐵板套餐($648):

味噌湯

比目魚

大蝦,廚師可以將蝦殼開一個小洞,然後直接取出蝦肉而不破壞蝦殼原貌,哩下功夫一個字[勁],講返大蝦肉質彈牙,蝦既表面燒到金黃色,加上帶點脆皮口感,令層次感豐富。

炒飯

味噌湯