2021-05-31
朋友講左好耐話想食呢間東北菜,今次終於陪佢黎試下!酸菜魚好大份,好香🤤 有好多好多酸菜,魚冇骨而且好滑,辣度啱啱好,少少麻🌶 非常開胃,係驚喜地好食!底下仲有薯粉,索哂d湯,夠哂惹味😍北京填鴨唔駛介紹啦,半隻好大份,而且肥瘦適中,呢個份量兩個人係完全食唔哂!杭州骨就骨較多,肉較少,配有菠蘿同薯仔🥔 薯仔粉粉,好好食🤣 個汁酸酸甜甜,送飯真係一流!最後叫左拔絲蘋果做甜品,店員提醒要快d放入凍水度過冷河先食!過左凍水後食落好脆!之後有幾舊放耐左未過水就開始癡底🤣 不過呢個菜式好特別,熱熱地甜甜地,可以一試!整體而言,價錢非常合理,可以話係抵食,份量超多,服務都好好🥰 不過大家千祈唔好好似我地咁眼闊肚窄😂 我地最後食唔哂,拎左3盒外賣走😂