2023-09-25 198 views
雙餸/三餸飯可以話係平民美食 糧尾恩典🥹最近經過上水 試咗呢間街坊推介新開嘅三餸飯💁‍♀️店舖主打無味精嘅餸菜🧂食完覺得質素真係唔錯 價錢公道🤑難怪唔少上水街坊幫襯🩵 🍴三餸飯 $35✨️蕃茄煮蛋我最愛嘅蕃茄煮蛋 次次嗌雙餸/三餸飯都會點🥰蕃茄味好濃郁 酸酸甜甜🍅而蛋嘅份量超多🥚整體醬汁十分開胃 送飯一流👍 ✨️咸蛋茸肉餅肉餅結實而彈牙 唔會鬆散😋食到肉粒同些許脂肪增添口感層次😉而咸蛋嘅咸香味好濃厚🐣連同香蔥配搭肉餅令風味昇華 又一個送飯菜色之選😆 ✨️洋蔥豬扒豬扒煎香後 加入洋蔥, ,香蔥等配料去炒🧅數塊厚切豬扒鮮嫩多汁 十分飽肚🐽

🍴三餸飯 $35
✨️蕃茄煮蛋

✨️咸蛋茸肉餅

✨️洋蔥豬扒

2023-09-18
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)