2018-08-07
葵涌廣場而家人來人往,樓上都多左好多不少的店舖賣小食,午餐。但要講車仔麵,一定係呢間!!我之前都黎齊都試過無數次,真心好味既野唔怕一講再講!!呢到雖然人流都好多下,但好多人都快快食完又到下一輪,所以每次都唔洗點等位。老實講以佢既價錢黎講,一定係抵食加好味。以前食好多車仔麵店,而家好多都加左好多台式既湯底或者泰式既口味。但我最鐘意既始終係港式!!孖寶車仔麵唔止有車仔麵, 仲好多款飯同小食,選擇好多,一定係有香港人既心水。唔好以為呢到既環境,D呀姐一定事事旦旦或者粗粗魯魯。我問左幾款醬汁有咩分別,呀姐都好好笑容咁解釋我知,落單快手。3餸車仔麵套餐$44包熱飲<=去邊到搵?車仔麵我揀左豆腐、麻吉燒、牛柏葉、咖哩魷魚河粉, 沙嗲汁黎到一定要試佢既咖哩魷魚,真係好好味。老實講香港唔係好多間做到咁有港式口味,唔會得個辣字。仲有,我偷偷地試埋我朋友揀既秘製汁,真係好香好好味又唔辣,大家下次都可以試下。
但我最鐘意既始終係港式!!
3餸車仔麵套餐$44包熱飲<=去邊到搵?
車仔麵我揀左豆腐、麻吉燒、牛柏葉、咖哩魷魚河粉, 沙嗲汁