2017-12-28
朋友在銅鑼灣附近上班 抽空過去聚聚舊西餐亦是一個不錯選擇最後到了西餐大排擋去嘗嘗看中西合璧的裝潢令人頗舒服座位寛大舒服 很適合和朋友作個午膳小聚前菜沙津每樣蔬菜非常新鮮沙拉醬都不會過多 恰到好處最深刻是爆汁蕃茄同脆脆的菜 配上少許菠蘿同估計是雞肉粒 口感豐富而清新蒜蓉包新鮮出爐意外地香脆可口 表面有香料及牛油令味道更香濃不得不提係蟹肉南瓜湯睇落是普通ge湯但一用匙去攪拌同"不" d南瓜味同起多既蟹肉出曬來真材實料既蟹肉湯羊架好香既醬汁同羊架好配仲有好特別既蕃薯蘿蓉 蕃薯愛好者必定會喜歡好厚既羊架但一d都五un 易切而且啖啖肉 每一樣係盤上面既食物都非常用心同惹味肉眼扒好大塊 大塊過我塊面果然有大排檔既足料又好味既特色 仲有西餐既優雅同舒服無得頂最後飲翻杯無糖既凍檸茶配上甜品焦糖燉蛋(凍)檸茶果凍(凍).午市都已經有不少人來食 如果大家想一嘗最好訂定位甘就可以舒舒服服甘同朋友一聚na
前菜沙津
蒜蓉包新鮮出爐意外地香脆可口