2021-08-31 7371 views
提起漢和,就會聯想起佢地嘅燒肉放題好抵食!今日同爸媽中午過嚟漢和搵食,但今次唔想食燒肉,因為最近有啲熱氣,唔想再火上加油了!我地就試吓免燒自助餐,價錢再平幾十蚊,真係Very抵食呀!呢度嘅回本之選,登登燈凳~~就係豬腳薑喇!平時想食豬腳薑的話,幫襯鴻X堂買包返去加熱食都要60蚊左右。呢度可以俾你任食喎,食兩碗已經回本啦!而且呢度嘅豬腳薑嘅豬腳炆得又腍又入味,薑醋蛋又好好食。想食豬腳薑嘅話就去漢和食就得啦!另外,我地仲攞咗啲雞翼、多春魚、炸物、椰仔西米糕、韓式壽司、碗仔翅咁,都食到好飽呀!最後仲筆咗兩碗熱辣辣嘅豆腐花做飯後甜品。又平又抵食,仲可以坐足3個幾鐘,真係好呀!
提起漢和,就會聯想起佢地嘅燒肉放題好抵食!

我地就試吓免燒自助餐,價錢再平幾十蚊,真係Very抵食呀!

呢度嘅回本之選,登登燈凳~~就係豬腳薑喇!

呀!

2021-08-16
$100 (Lunch)