入到呢間小店周圍都有越南地道嘅裝修 🇻🇳店員都係越南人感覺嘢食一定好正宗😛 試落味道真係唔錯 重點係真係好大份🤣男士食都一定會飽曬 特別推薦佢嘅越式飲品 好有地道既感覺🥤⭐️ 海防特色蟹肉蕃茄撈檬 🦀每次夏天都想食呢個☀️ 因為蕃茄湯酸酸甜甜好開胃又食到新鮮蕃茄🍅 蟹肉份量唔少感覺好鮮甜🌊 仲有唔少蟹丸 蛋角🍳 索曬蕃茄湯精華好正🍲⭐️ 越式香茅雞扒撈檬 🍗看似平凡既菜色但係雞扒好高質🐔 雞扒煎得啱啱好 雞皮超級香脆帶點點油香🤤 蘿蔔青瓜絲增加了清爽既感覺🥒⭐️ 越南粉卷 🥟粉皮晶瑩剔透唔會太厚🤩 帶點米香 內裏包住木耳蘿蔔等材料 有種平凡嘅美味🧡⭐️ 越式滴滴咖啡 ☕️越式滴漏嘅方法 比起一般既沖法 有種清澈嘅醇香🤎 加上煉奶嘅甜 有種熱帶的特色🏝⭐️ 牛油果沙冰 🥑超有驚喜超Fresh💚 口感好滑好Smooth 😋 原本以為有草青味同埋口感會好油 但飲落無加奶已經有Smoothie既效果🤍
海防特色蟹肉蕃茄撈檬

⭐️ 海防特色蟹肉蕃茄撈檬 🦀