2023-12-24 694 views
今次又行過嚟我個心頭好沾麵啦!🍜 我撲到啲特濃豚肉沾麵,濃咁啱口,湯底厚味到喊😋,啲麵條夠哂Q彈,食落有勁!蝦味沾麵,湯头唔係咁濃,但真係滋味多蝦,海鮮鮮香撲鼻,好夾啲麵~ 個章魚丸,攪到又香口又得意,食得我個面露笑顏!啲小食呢,就啱哂同班友夾埋一盅兩件嘅。條蕎麥麵,係沾麵界嘅勁敵,冷麵配上熱汁,一試難忘。😍 你話拉麵?啊咁當然要試下啦!湯底濃郁又夠味,櫻花蝦跳到碗面咁多,一啖啖夠哂本,完全唔使怕蝦味唔夠!啲麵做到啱啱好,硬中帶軟,足夠嚼勁,我啲牙好開心~特別鍾意啲飲品,革新咗傳統可樂加咗綠茶,意外合襯;烏龍茶就唔使講,清新得嚟味道特別,一飲解渴。真係食得盡興,飽肚滿意,抵到爆!👍 下次仲會再光顧,飲食男女,逗留喺呢個沾麵天堂!