2023-05-31 79 views
放工好肚餓,決定搵d套餐黎食,填下個叫左全日嘅胃。咁啱附近有呢間Cafe,價錢又唔貴,就試下。👅黑松露蟹籽帶子黃金意大利飯 配蕃茄湯+蒜蓉包 ($122)飯除咗有蟹籽同鮮甜既黑松露帶子之外,入面仲加咗粒粒粟米令到口感層次豐富咗。一邊食到有咬口既飯,另一邊食到粟米既脆口。而蕃茄湯甜甜地,又唔係好鹹。蒜蓉包雖然唔係好脆,但勝在有蒜蓉味,而且大大舊。👅 清涼仲夏 (跟餐+$16)杯特飲有凍橙汁+香草薄荷混合而成,飲落唔太甜之餘,飲完之後仲有好清新既感覺,岩哂而家咁熱既天氣飲。👅 一口牛 ($48)個一口牛好抵食,食落同出面鋸扒味差唔多。而且又唔使自己切開,方便哂啲懶人。仲配有加咗蒜粒既薯蓉!

而蕃茄湯甜甜地,又唔係好鹹。
蒜蓉包雖然唔係好脆,但勝在有蒜蓉味,而且大大舊。

👅 清涼仲夏 (跟餐+$16)

👅 一口牛 ($48)