2010-08-17
之前聽另一forum 既人講呢間有餃子lunch buffet ~~ 仲要係38蚊一位!!!!超吸引!!!!!包杯飲品(凍飲加兩蚊, 再加杯飲品就好似7蚊)今日趁得閒, 拖埋男友陪我去食 都唔係太多人 有時間lunch 食火鍋, 所以都有OK 多吉位~不過如果係多人, 就要睇好唔好彩啦 因為D 大台走完 好快就有人黎 ~~ 知道係清湯, 所以都落D 粟米, 蕃茄同蘿白去nau 下個湯底 跟住男友都試左好多隻唔同口味既餃子 D 鮮蝦雲吞好好食, 仲有D 鯪魚餃, 好正~~ 咖哩"油"魚好得意~ 口感唔錯 ~~ 日式餃就唔太得 ~ 再落D 生根, 豆卜, 芋絲 ~ <--呢D 一般仲有生菜, 旺菜個類既物體 ~~ D 粟米好甜, 同自家有得比較~ D 白蘿白唔知係咪岩時候定係佢入D 野係靚~~超好食!!!!! 一D 都無渣架 !!!!!!!! 仲好食過平時屋企人買個D ~~ 仲有個個好似係旺菜個類既菜, 好甜A!!!!!!~~ 所以女仔中意食菜既話, 真係好岩一試 ! 之後個胃仲有位, 再試D 唔同口味既餃 ~ 係個隻芹菜既餃唔岩D 驚芹菜既人食 ~~ 仲有隻係梅菜豬肉~~ 好過癮
今日趁得閒, 拖埋男友陪我去食
不過如果係多人, 就要睇好唔好彩啦
因為D 大台走完 好快就有人黎 ~~
跟住男友都試左好多隻唔同口味既餃子
D 鮮蝦雲吞好好食,
仲有D 鯪魚餃, 好正~~
咖哩"油"魚好得意~ 口感唔錯 ~~
日式餃就唔太得 ~
再落D 生根, 豆卜, 芋絲 ~ <--呢D 一般
仲有生菜, 旺菜個類既物體 ~~
D 粟米好甜, 同自家有得比較~
仲好食過平時屋企人買個D ~~
仲有個個好似係旺菜個類既菜, 好甜A!!!!!!~~
所以女仔中意食菜既話, 真係好岩一試 !
之後個胃仲有位, 再試D 唔同口味既餃 ~
係個隻芹菜既餃唔岩D 驚芹菜既人食 ~~
仲有隻係梅菜豬肉~~ 好過癮 !!!!~~
因為我唔食得牛, 所以男友都陪我無叫份牛黎食, 10 蚊一碟, 見到有人叫, 賣相都唔錯~
兩個人食左差唔多1.5 鐘 ~~
好飽 !!!!
服務好好~ 又自動幫我地加水
又提我地話可能要收爐, 仲要唔要多D野食~ 全部都好有禮貌