2019-06-07 419 views
餐廳位置方便,於石門站旁京瑞廣場地下向外街舖。而餐廳內的枱都闊落。(而家很多餐廳細到張枱都做到只可以放半隻碟 🤦‍♂️)卡位都多。下午茶種類算多,而種類都好雜港式茶餐,越式粉麵,農夫包與及星加坡肉骨茶都有。心諗雜成咁,應該樣樣都唔會做出水準。於是求其叫了一個肉骨茶,到上菜見到樣子合格,份量亦都超大,味道竟然有驚喜👍食得出落足材料去熬製湯底,比傳統的少了濃烈的藥材味,好適合香港人口味。但還有改善的地方,跟餐上的油炸鬼實在太硬了。我們還點了炒貴勻,但唔記得影相份量亦是很多,好有鑊氣非常惹味。以一個這樣超值的下午茶價格,真係名副其實益街坊抵食夾大件。最岩學生打完波去開餐每一張枱都有放著一支大任你飲。🥛沒有其他店鋪咁樣,掛住環保招牌水都唔多杯。
餐廳位置方便,於石門站旁京瑞廣場地下向外街舖。

卡位都多。

每一張枱都有放著一支大任你飲。🥛
沒有其他店鋪咁樣,掛住環保招牌水都唔多杯。