2019-02-07 635 views
大年初二已訂兩圍同家人飲茶, 準時到達很快已有安排, 怎知原來只有一張大檯, 問侍應如何安排, 話等另一檯埋單再返檯俾我, 該檯食客都即刻埋單, 但可惜簽單都等咗半小時, 又要再催促先出到單. 原本想快快食完就走, 點知叫十幾碟點心, 坐咗一個多小時, 只有三碟點心, 幾經追問經理,竟然話一係宜家埋單淨收茶錢, 或是佢到廚房攞一批點心任食免費, 埋單再計. 當點心一出, 其他食客都走過來, 都投訴冇點心到, 結果不消兩分鐘, 點心已被搶晒, 真係好耐未見過這情景.到埋單又混亂, 冇來嘅點心又計算在內,最後我再刪減後跟單結賬, 并沒有甚麼免費點心. 真估唔到咁大集團, 今日有咁差嘅服務同安排, 以後都唔會考慮再來.
2019-02-06
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)