2009-01-27 41 views
年廿九,見媽咪平時煮得咁辛苦,就一家人落街食番餐啦人地話加記唔錯,咪入去試下囉。點知當日認真冇癮。入到去d職員掛住搞盤菜,都冇諗過招呼客人,咁我地咪自己搵位坐囉坐左陣諗住叫佢俾d茶我地沖啦,揮左好多次手都冇人應,等左足足五分鍾都唔理我地,到同佢講左,佢應承左我地之後又唔拎茶黎到拎左茶咁我地落單啦,點知又要等過多五分鍾先有個職員斯斯然咁行黎幫我地落單叫餸,點知佢落漏單叫左餸冇幫我地叫飯,呢個都係送左第一碟餸黎先發現本身碟餸都唔熱架啦,再三摧四請等佢拎飯黎,更加凍到暈啦碟咕嚕肉認真唔好提,叫咕嚕炸粉差唔多,條條都好似一條肉絲包住d粉就炸勁失望,白飯就得個砵熱!唉之後d餸等左好耐,15分鐘都仲未拎到出黎期間不斷摧佢,好似叫天不應叫地不聞咁之後15分鐘後先送到出黎,時菜斑片,斑片得五片,帶腥,一d都唔覺佢新鮮菜心就得個4條-_-之後碟餸真係唔等得喇,咁鬼耐,掛住理其他人,所以去左取消個肥老板娘二話不說話”好”, 問心個句, 你地有冇心想整俾我地食呀???到出去俾錢,佢話當日加一,但入去個陣到落單到牆上面及入面餐牌到到出左門口都唔見有話當天加一,咁既服務質素仲要加一,會唔會有d過份同唔知醜呢我覺
年廿九,見媽咪平時煮得咁辛苦,就一家人落街食番餐啦

人地話加記唔錯,咪入去試下囉。點知當日認真冇癮。

坐左陣諗住叫佢俾d茶我地沖啦,揮左好多次手都冇人應,
到拎左茶咁我地落單啦,點知又要等
叫左餸冇幫我地叫飯,呢個都係送左第一碟餸黎先發現

本身碟餸都唔熱架啦,再三摧四請等佢拎飯黎,更加凍到暈啦
勁失望,白飯就得個砵熱!唉

之後d餸等左好耐,15分鐘都仲未拎到出黎
期間不斷摧佢,好似叫天不應叫地不聞咁

菜心就得個4條-_-

之後碟餸真係唔等得喇,咁鬼耐,掛住理其他人,所以去左取消

我覺得真係應該改善d服務質素囉!再係咁遲早結業!