一個月前買斑蘭椰汁糕是125元,現在已經加價到135元,但其實質地和味道同泰國的綠色椰子糖是一模一樣的,完全沒有分別,雖然唔難食,但也不算特別,性價比低 兩隻貓又老又殘,隻了哥仲要叫到鬼殺咁嘈,d尖叫聲真係嚇親d顧客如果日日都要聽隻了哥的尖叫聲,真係好快會耳聾另外,老闆娘沒有文明排隊的概念,如果你作為客人好文明、守規矩地排隊,老闆娘就會誤以為你唔趕時間,於是她就會龜速地serve企係你前面的客人,當輪到你時(你只買一樣嘢),老闆娘serve到你一半然後jump the queue,問企係你後面個位客人要什麼,然後她會幫你後面的客人收錢先,最後先再serve返你。當你心平氣和地跟老闆娘說應該serve你先,因為你排隊先,她就會反問你: “乜你好趕時間咩?” 總之,你愈係文明地排隊,老闆娘就會serve其他客人先,所以我係到奉勸大家,如果你哋真係想幫襯呢間舖的話,一定要先下手為強,主動打尖先,因為如果你乖乖唔打尖,老闆娘就會幫其他人打你尖啦,犀利!
如果日日都要聽隻了哥的尖叫聲,真係好快會耳聾

Other Info. : 文明排隊沒著數,打尖先係王道
TakeAway
Type of Meal