2024-10-20 884 views
今次去咗鰂魚涌嘅幸圓食晚餐,呢間餐廳有日本菜、西式料理同甜品,仲有咖啡。😋呢度環境幾舒服,有種小資情調。我哋叫咗刺身盛八點,個刺身真係好鮮甜,尤其係三文魚同油甘魚,真係入口即溶。🥢仲有柚子渎番茄,呢個菜非常清新,柚子汁嘅香氣同番茄嘅酸甜好夾。🍅三杯酥島蠔真係我哋嘅最愛,呢個菜色非常特別,三杯醬嘅味道好濃郁,配埋酥炸嘅蠔,外脆內嫩,好味到爆🦪最後我哋試咗油甘魚薄切米紙卷,呢個菜有種日式同越式嘅混合感覺,米紙卷嘅爽脆同油甘魚嘅滑嫩,係一個好特別嘅搭配。呢度嘅食物質素真係唔錯,而且餐牌上嘅選擇都好豐富,價錢ok,但如果你鍾意特別嘅日本菜式,呢度係一個唔錯嘅選擇。🤩